Lille & hyggelig plads

BOOK HER
BOOK HER

Café & Isbar

Café Gudar

BOOK HER

DAGLIGVARER: 600 m.

ANDEN SHOPPING: 600 m.

PIZZARIA: 600 m.

CAFE & ISBAR: 0 m.

SVØMMEHAL: 850 m.

FITNESS: 850 m.

ULDUM KÆR: 7 km.

GUDENÅENS UDSPRING: 9 km.

VASKERI: 0 m.

FISKESØ: 10 km.

MANGE ATRAKTIONER: 20-30 MIN.

CHARMERENDE HYTTER

BOOK HER

Glampingferie

BOOK HER

MIDT I BYEN - MIDT I NATUREN

Pladsens værter

Tørring Camping drives af Foreningen Tørring Camping Støtteforening, der har til formål at drive og udvikle Tørring Camping, indeholdende faciliteter til fortrinsvis camping, naturturisme, friluftsliv og anden fritidsaktivitet af kulturelle og sociale formål, beregnet til benyttelse af kommunens beboere og disse foreninger.

Pladsen drives efter non-profit-princippet, overskydende midler anvendes derfor til projekter i Hedensted Kommune, der  fremmes af Sundhed, trivsel og livskvalitet ud fra et alment velgørende formål.

Foreningen har i samarbejde med Hedensted Kommune ansat en bestyrer af pladsen, som vil stå for den daglige ledelse.

PLADSENS VÆRTER

Familien Johansen har været bosiddende i Tørring siden 2002. I mange år har de drømt om at udnytte pladsens fulde potentiale og vi er derfor glade for at have ansat Betina Nygaard Johansen til daglig bestyrer af pladsen. Hele familien er friluftsmennesker helt ind i knoglerne. Sommer og vinter, både til fods og på cykel, har de udforsket små sjove og ukendte egne i lokalområdet samt ude i den store verden :-)

Betina er 41 år og har været mange år inden Aktiv Turisme. Førhen har hendes hoveddestination dog lagt i De Tjekkiske Bjerge – hvor hun gennem 11 år lavede aktiv ferie for familier og grupper. Nu vil hun gerne vise hvad Danmark kan indenfor naturoplevelser – kanosejladsen og Gudenåen er et stort aktiv for pladsen, men i fremtiden vil hun gerne vise mere af området frem til fods eller på cykel. Betina vil være på pladsen hele sæsonen.

Flemming er 44 år og er til daglig faglærer på Aarhus TECH. Flemming vil bistå Betina i fritiden på pladsen og til en del af pladsens arrangementer og aktiviteter. Da Flemming er uddannet tømrer og byggeteknikker, giver det ofte parret nye tossede idéer til fx. nye indkvarteringsmuligheder – dem arbejdes der på at implementere på pladsen i løbet af de næste par år.

Nicolai 15 år & Tobias 13 år er parrets børn, som ofte vil være at finde på pladsen. De hjælper til med praktiske gøremål lige fra græsklipning til rengøring.