LAD OS STÅ FOR JERES NÆSTE TRÆF

KORT VISIT ELLER WEEKEND

FÆLLESSPISNING I TIPITELT

SOMMERFEST

Årets sommerfest er mange virksomheders, familier eller venners store højdepunkt. Her puster I ud, oplever nye ting sammen og ser måske også nye sider af hinanden. Lad os hjælpe Jer med at lave en fantastisk sommertradition.

Frisk luft og fællesskab

Flyt sommerfesten i ud naturen. Mærk sommervinden på åen eller mød hinanden i en dynamisk konkurrence med fællesskabet i fokus. Der opstår glæde og sammenhold, når I dyster side om side i aktive udfordringer. Hyggen og det gode humør flytter uden tvivl med til bords, som ved os er en unik oplevelse.

Stor Tipi eller lukket overdækket terrasse

Sommerfesten afholdes i unikke omgivelser på vores skønne lille plads ved Gudenåen. Her har I muligheden for at afholde sommerfesten på vores hyggelige overdækkede terrasse med plads til op til 50 siddende gæster. Senere på sommeren håber vi på at få landzonetilladelse til en bæredygtig Tipi fra Lapland, med plads til 50 siddende gæster (kan slåes ud til max 100 siddende gæster)

Campingpladsens ordensregler skal overholdes vedr. ro på pladsen kl. 23. Så pladsens andre gæster samt naboer ikke generes med højt musik og lignende.
Lejrchefens regler skal altid følges.

Indkvartering
Sommerfesten kan afsluttes med overnatning i vores hytter, egen vogn eller på Hotel Gudenå som ligger blot 1 km. fra pladsen