Lille & hyggelig plads

BOOK HER
BOOK HER

Café & Isbar

Café Gudar

BOOK HER

DAGLIGVARER: 600 m.

ANDEN SHOPPING: 600 m.

PIZZARIA: 600 m.

CAFE & ISBAR: 0 m.

SVØMMEHAL: 850 m.

FITNESS: 850 m.

ULDUM KÆR: 7 km.

GUDENÅENS UDSPRING: 9 km.

VASKERI: 0 m.

FISKESØ: 10 km.

MANGE ATRAKTIONER: 20-30 MIN.

CHARMERENDE HYTTER

BOOK HER

Glampingferie

BOOK HER

MIDT I BYEN - MIDT I NATUREN

NYHEDER PÅ PLADSEN I 2021

Henover vinteren er der igen i år sket rigtig mange ting på vores lille campingplads.

Vi glæder os så meget til at vise Jer alle de nye tiltag vi har fundet på

LEGEPLADS

Vi har i år nedlagt vores bålplads og er i gang med at opføre en lækker legeplads i skovlysningen. En såkaldt agilitybane, hvor de mindste kan udfordre deres motorik mens de større kan konkurrerer mod hinanden, da der er 20 identiske baner ved siden af hinanden.

Legepladsen er delvis betalt via fondsmidler fra Fælles Natur Puljen i Hedensted Kommune.

Vi har vente på tilladelsen til legepladsen og den kom i starten af marts. Materialerne er nu bestilt og vi forventer at legepladsen kan inviges omkring 1. maj 2021

BEDSTEMOR HYTTERNE

Sidste vinter var det meningen at vi skulle have opført 3 nye hytter. Det lod sig dog ikke gøre, da vi først havde oversvømmelse af vores gamle hytter. Som krævede en større renovering efter hændelsen.

Efter oversvømmelsen kom Covid-19 og vi blev i starten lidt handlingslammet. Derfor kom råhusene først hjem i løbet af sæsonen, hvor vores skønne fastlæggere gik i gang med male dem og lægge terrasse og tag mv. Så det er deres fortjeneste at de ikke gik til af vind og vejr i løbet af sæsonen.

Nu står de klar til at modtage gæster, det er små hytter lavet som dobbeltværelser i rigtig “bedstemor” tema

REGNVEJRSBED

Siden vi overtog pladsen i 2018, har vandet været vores største fjende. Vi fik pladsen drænet i 2019, hvilket ikke hjalp det store.

I foråret efter vores oversvømmelse, lavede vi nogle prøver for om et regnvejrsbed kunne hjælpe. Prøverne påviste at det kunne det, så vi gik i gang med at undersøge hvordan det skulle laves.

Sammen med Mads Kehlert-Munk og PB Entreprenør, Ildved fandt vi den løsning som bedst ville passe til pladsen og naturen.

Sent i efteråret 2020 fik vi tilladelse til at gå i gang med projektet. Men på grund af vind og vejr, corona og meget mere, kom vi først i gang i starten af Januar – men så kom der sne og frost.

Derfor kommer der først rullegræs på enhederne en uge før åbning og stauder bliver først planter efter påske

projektet er delvis betalt via fondsmidler fra Fælles Natur Puljen i Hedensted Kommune.

CAFE OG KØKKEN

Corona tiden i 2020 lærte os en hel del og vores lille køkken var ikke gearet til at lave Take Away samtidig med spisende gæster på terrassen og i Caféen.

Derfor har vi i løbet af vinteren lavet hele hovedbygningen om, så receptionen er blevet mindre og separat samtidig med køkken, opvask, Isbar og Café er blevet gjort større og endnu bedre. Så vi kan lave endnu mere mad både som take away og i caféen