I løbet af sæsonen lukker vi flere aftener ned eller åbner op i frokosten, for at give Jer nogle helt ekstra oplevelser.
Mange kender allerede vores fredags middag og nu udvider vi med endnu mere mad til dig og din familie, dine venner eller naboer.
Husk at bestille bord i god tid, der kan jo være udsolgt, hvis du venter for længe 🙂
Fredagsmiddag er gode danske retter, hvor ingen går sultne fra bordet. Sovsen hænger ved kartoflerne og alt er lavet traditionelt. Til tider med et lille tvist og en frisk salat til.
MENU
17. april Dansk Bøf med kartofler, bløde løg og brun sauce
24. april Stegt og paneret flæsk med kartofler og persille sauce
15. maj Tørrings største bøfsandwich (400 g.)
22. maj Glaseret skinke med flødekartofler, lækre salater og flutes
29. maj Flæskesteg med hele svineriet
05. juni Tørrings flotteste stjerneskud med sprød fiskefilet, dampet fisk, laks og rejer
12. juni Pariserbøf med rødbeder, pickles, rødløg, kapers, peberrod og æggeblomme
19. juni Nakkefilet med flødekartofler, lækre salater og flutes
26. juni Okseculotte med ovnstegte kartofler, tzatziki, lækre salater og flutes
07. august Flæskesteg med hele svineriet
14. august Tørrings flotteste stjerneskud med sprød fiskefilet, dampet fisk, laks og rejer
21. august Pariserbøf med rødbeder, pickles, rødløg, kapers, peberrod og æggeblomme
28. august Dansk Bøf med kartofler, bløde løg og brun sauce
04. september Kylling med kartofler, brun sauce og agurksalat
11. september Boller i Karry med Mango chutney
18. september Mørbradgryde med ris og pasta samt en af vores lækre salater
25. september Brændende kærlighed
02. oktober Ungarsk Gullasch med kartoffelmos, cremefraiche og flutes
09. oktober Stegt og paneret flæsk med kartofler og persille sovs
16. oktober Flæskesteg med hele svineriet