Lille & hyggelig plads

BOOK HER
BOOK HER

Café & Isbar

Café Gudar

BOOK HER

BACK TO BASICS

BOOK HER

DAGLIGVARER: 600 m.

ANDEN SHOPPING: 600 m.

PIZZARIA: 600 m.

CAFE & ISBAR: 0 m.

SVØMMEHAL: 850 m.

FITNESS: 850 m.

ULDUM KÆR: 7 km.

GUDENÅENS UDSPRING: 9 km.

VASKERI: 0 m.

FISKESØ: 10 km.

MANGE ATRAKTIONER: 20-30 MIN.

- Meget mere for pengene

MORGENMAD

BOOK HER

CHARMERENDE HYTTER

BOOK HER

Glampingferie

BOOK HER

Vi glæder os til at se Jer

We are looking forward to see you

BOOK HER

GPS Adventure

4-5 timer

Geocaching som en teamoplevelse. I bliver inddelt i hold og udstyret med en håndholdt navigation. Hver gruppe får nogle kuverter udleveret, hvori der ligger nogle ledetråde. Disse ledetråde koster dog point at bruge. Hvert hold skal på tid finde de forskellige poster, løser teamet opgaverne og komme i mål med flest mulige ubrugte ledetråde på kortest tid har de vundet udfordringen. En sjov og udfordrende aktivitet, hvor I skal samarbejde på flere forskellige måder.

GPS Adventure afsluttes med præmie overrækkelse, hvor vinderholdet hyldes.

Alt det nødvendige udstyr stilles til rådighed til aktiviteten og instruktøren giver en god introduktion til GPS’erne og aktiviteten.

Aktiviteten har en varighed af 4-5 timer (kan evt. afkortes til 3 timer) og er en sjov aktivitet til at ryste alle sammen på årets firmaudflugt til årets sommerfest. GPS Adventure kan arrangeres overalt.

Hvis I ønsker en helt speciel sted til Jeres næste firmafest, kan dagen arrangeres ved vores samarbejdspartner lokalt i Tørring ned til Gudenåen. Vi kan her også arrangerer bespisning, musik m.v. kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et heldags arrangement