TILLADELSER OG REGLER

BILTRANSPORT

Lad os passe på Jeres bil, mens I er på kanoferie.

Tørring Camping tilbyder biltransport – så Jeres bil er fremme på Jeres slutdestination lidt før dig.

Vi råder over flere rutinerede chauffører, der kan være behjælpelig med at flytte Jeres bil til Jeres slutdestination.

Under Jeres sejlads, vil jeres bil stå på aflukket og aflåst (19:00 – 09:00) parkeringsplads ved Tørring Kanoudlejning, indtil bilen flyttes til Jeres slutdestination.

Såfremt I ikke når Jeres oplyste slutdestination, kan stedet ændres mod et mindre tillæg – flexordning

For at øge sikkerheden, medbring da en EKSTRA NØGLE til bilen.

Vi forventer at Jeres bil er i lovlig og sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Såfremt dette ikke er tilfældet, kan bilen ikke køres af vores personale.

Bilen køres på bilens forsikring.

Bilen indskrives, når du ankommer til Tørring  Camping.

Bestil transporten nu

Foreningen er dataansvarlig for dine personoplysninger, som du afgiver til os via denne kontaktformular. Kun medarbejdere eller bestyrelsesmedlemmer, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til disse. Kundeoplysninger destrueres hvis du melder dig ud af foreningen. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i henhold Til persondata forordningen. Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om hvilke oplysninger vi registrerer om dig og hvilke formål registreringen tjener. Vi indsamler ikke cookies eller andre oplysninger med salg eller kontakt for øje, eller salg til 3 part Alle oplysninger opbevares på servere inden for EU’s grænser.